Κατερίνα Καινούργιου: Το γλέντι ως το πρωί στον Ρουβά και η συνάντηση με την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Μπορεί να συναντά δυσκολίες αλλά δεν το βάζει κάτω.. . Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει αισιόδοξη και μετά τις εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της παραμένει cool και απολαμβάνει τις βραδινές εξόδους με φίλους σε αγαπημένα στέκια.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο Estate στο Ακρωτήρι να γλεντά ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τα τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα σταρ έχοντας στο πλευρό της φίλους της, ανάμεσά τους και ο Χάρης Σιανίδης. Το συγκεκριμένο βράδυ, μάλιστα, η Κατερίνα συνάντησε και την Κατερίνα Γκαγκάκη με την οποία μίλησε για αρκετή ώρα και πόζαραν μαζί.

Τώρα όσον, αφορά στη ζωή της η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει μόνο και παρά τις λίγες φιλικές συναντήσεις με τον πρώην αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (ο οποίος έχει βρει νέα σύντροφο) η παρουσιάστρια συνηθίζει στην ιδέα του να είναι… single.

Ωστόσο, μαζί με το χωρισμό ήρθαν και τα πάνω κάτω στον επαγγελματικό τομέα για την Κατερίνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος του Λόγω TiVis, οι υπεύθυνοι του καναλιού της ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει για την ώρα κάποια εκπομπή για του χρόνου στον προγραμματισμό του καναλιού που να μπορούν να την εντάξουν. Η ίδια δεν περίμενε μια τέτοια ανακοίνωση και φυσικά προσπάθησε να συζητήσει το θέμα ώστε να υπάρξει μια διαφορετική κατάληξη. Ως τώρα πάντως δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια επίσημη συζήτηση για την επόμενη σεζόν…

Read More

And More