Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογραφίζεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης και αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι περιμένει μωρό

Έγκυος στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η Κατερίνα Καραβάτου και δεν κρύβεται πια. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Στα Καλά Καθούμενα” μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και αποκαλύπτει στο People και την Σόνια Καζόνη πως ο τρόπος που ανακάλυψε ότι περιμένει μωρό ήταν σημαδιακός, σε μια ημέρα, μάλιστα, με έντονη συναισθηματική φόρτιση για την ίδια.
“Η αλήθεια είναι πως έμαθα αυτήν την πληροφορία στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε ο μπαμπάς μου. Δεν είχα ακόμη κάποια ένδειξη, αλλά κάτι μέσα μου με ώθησε να κάνω το τεστ εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, όταν το τεστ βρήκε θετικό, αναζήτησα σε ένα πρόγραμμα στο ίντερνετ την πιθανή ημερομηνία γέννησης και μου βγήκε η ημερομηνία γενεθλίων του μπαμπά μου. Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, αλλά συνάμα μαγικό. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι μου μιλούσε”, αποκάλυψε συγκινημένη η γνωστή παρουσιάστρια.

Το baby boom αναμένεται να γίνει την Άνοιξη και η γλυκιά Κατερίνα δηλώνει: “Καθώς περνάει ο καιρός κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα κρύψεις, ούτε θέλεις να τα κρύψεις. Απλώς, στην αρχή δεν μιλάς για μια εγκυμοσύνη, γιατί περιμένεις να γίνουν κάποιες βασικές εξετάσεις και να είναι όλες καλές, όπως δόξα τω Θεώ συμβαίνει. Μετά απλά προσέχεις, κάνεις ότι καλύτερο για το μωρό και για σένα και εύχεσαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν”.

Καλό μεσημέρι σ όλους!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους για τις ευχές σας (μεταξύ μας δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω τη δύναμη και τη χαρά που μου δίνετε – είμαι απεριόριστα ευγνόμων!!!!!!) κι άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @peoplegreece, στην αγαπημένη μου @soniakazoni, στον ένα και μοναδικό @panoskallitsis και φυσικά στις υπέροχες Ιωάννα και Πωλίνα για το καταπληκτικό αποτέλεσμα!!! Καλό μεσημέρι σ όλους και τα λέμε αύριο το πρωί @sta_kalakathoumena @epsilon_tv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Είναι μια πολύ κομψή εγκυμονούσα, καθώς δεν έχει πάρει καθόλου κιλά, έχει απλά μια μικρή κοιλίτσα και γι’ αυτό στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν η εγκυμοσύνη της δεν φαινόταν καθόλου. “Ήταν μια έκπληξη και για μένα. Μόνο για τον Κρατερό δεν ήταν. Ο Κρατερός τόσο στις συνεντεύξεις, όσο και στις συζητήσεις με φίλους ή και μεταξύ μας μιλούσε πάντα με προσμονή για το πότε θα κάνουμε το επόμενο παιδάκι, είχε γίνει σχεδόν γραφικός! Αυτό ξεκίνησε ήδη από το μαιευτήριο. Με το που γεννήθηκε η Αέλια, ο Κρατερός ήθελε κατευθείαν το επόμενο παιδί. Όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να έρχομαι κι εγώ πιο κοντά στην ιδέα, αλλά ο Κρατερός είχε πάντα μια πιο επίμονη στάση. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αποφάσισε να μην ξανακάνει καμιά συζήτηση επί του θέματος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κι έτσι… βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό το γεγονός”, λέει γελώντας η Κατερίνα, σπεύδοντας να προσθέσει. “Προφανώς το ήθελα και εγώ, αλλά ήταν εκείνος που το πήρε απόφαση. Και η τύχη ήταν με το μέρος του”.

Καλημέρα!!!! Σας περιμένουμε για πρωινό ….. Σε λίγο…. @sta_kalakathoumena @epsilon_tv !!! Πολλά φιλιά κι αγάπη. Κ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More