Κατερίνα Καραβάτου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της!

Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο ξεχωριστό για εκείνη. Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν λίγο καιρό απέκτησε το δεύτερο μωράκι της, βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μπορεί η μικρή Αέλια να είναι η αδυναμία της, ο νεογέννητος γιος της όμως της έχει πάρει το μυαλό. Βλέπεις ο μπέμπης είναι πολύ ήσυχος και γλύκας και τους έχει ξετρελάνει όλους. Την μεγαλύτερη ανυπομονησία βέβαια, για την άφιξή του δεύτερου παιδιού, την είχε φυσικά η κόρη της Κατερίνας και του Κρατερού Κατσούλη που ήθελε πολύ ένα αδελφάκι και τώρα θέλει να το φροντίζει και εκείνη μαζί με την μαμά της.

Αυτήν την περίοδο πάντως, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά για την Κατερίνα και τον Κρατερό που κάνουν τις πρώτες οικογενειακές διακοπές (με τον γιο) και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Η Κατερίνα ανέβασε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Χωρίς φίλτρα, χωρίς λόγια, μόνο Κρήτη”.

Χωρίς φίλτρα, χωρίς λόγια, μόνο Κρήτη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Read More

And More