Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Oι υπέροχες διακοπές τους στα Σφακιά, λίγο πριν την τηλεοπτική τους επιστροφή! [pics,vid]

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στο έπακρο, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Το ζευγάρι μαζί με τα δυο του παιδιά, την Αέλια και τον μικρό Σπύρο βρίσκονται στην γενέτειρα του Κρατερού στα Χανιά για ακόμη μια χρονιά, γεμίζοντας μπαταρίες για την χρονιά που έρχεται, όπου το ζεύγος επιστρέφει τηλεοπτικά, αναλαμβάνοντας την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star.

Προς το παρόν, ο γνωστός ηθοποιός και η παρουσιάστρια χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα της Κρήτης ενώ δεν λείπουν από το πρόγραμμά τους και οι εξορμήσεις σε κοντινά χωριά και περιοχές των Χανίων. Αυτή την φορά επισκέφθηκαν τα Σφακιά και ο Κρατερός Κατσούλης μαγεύτηκε από την ομορφιά του μέρους. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τα πανέμορφα τοπία που επισκέφθηκε εκείνος και η Κατερίνα, μαζί με τα παιδιά τους.

Δες τις φωτογραφίες:

#outemisofiltro #polisnoristoproi #kalimera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Αυτός και τα κορίτσια του #σκληροαντρακιμετιραντες

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Δες το βίντεο:

Read More

And More