Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις στο “Ε”!

Ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και έτοιμοι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν σήμερα πρεμιέρα στο “Ε” και συνεχίζουν την… επιτυχημένη συνταγή του “Στα Καλά Καθούμενα”.
Με ανανεωμένη ομάδα που αποτελείται από τους: Όλγα Λαφαζάνη, Νίκο Ζαχαριάδη και τον Παναγιώτη Τάτση -ο καλός τους φίλος Δημήτρης Μακαλιάς δεν θα είναι στην παρέα- κάνουν δυναμικό ξεκίνημα και ετοιμάζουν πολλές πολλές εκπλήξεις για τη φετινή χρονιά και τους τηλεθεατές.

Το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε πρωί του Σαββατοκύριακου στις 09:45 το πρωί στο κανάλι Epsilon TV. (δες εδώ το trailer)

Όσο για την πρεμιέρα; Ήταν εντυπωσιακή με το ζευγάρι στο κρεβάτι…

Μια μέρα πριν την πρεμιέρα, η Κατερίνα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια με τον Κρατερό και την ομάδα τους…

Φέτος πρόκειται να κάνουμε μια πολύ σοβαρή εκπομπή. Είναι φανερό… #stakalakathoumena #epsilontv Τα λέμε το Σάββατο, επιτέλους, από κοντά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Backstage γύρισμα #stakalakathoumena ….!!!! Τα αποτελέσματα το Σάββατο στις 9:45 ακριβώς! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

“Κάθε σεζόν που ξεκινά είναι μια καινούργια αρχή, όπως και κάθε μέρα της ζωής μας. Είναι σαν να μηδενίζει το κοντέρ και να ξεκινάμε πάλι από την αρχή… Αλλά το σφίξιμο στο στομάχι, αυτό το “για να δούμε θα τα καταφέρουμε;” πριν από την πρεμιέρα, πάντα υπάρχει”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου, πριν την πρεμιέρα στο “ΟΚ!”.
Όσο για το αν λειτουργούν αρμονικά ως ζευγάρι στη ζωή και στην tv, η Κατερίνα αποκαλύπτει “Αμήχανα δεν αισθάνθηκα ποτέ με τον Κρατερό. Διότι μπορεί να μην έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα τέτοιου είδους εκπομπή, αλλά είναι άνθρωπος με κοινή λογική, χαρισματικός και ταλαντούχος”.

Ωστόσο, το ζευγάρι εκτός από τα τηλεοπτικά έχει να ασχολείται και με τις καθημερινές οικογενειακές ισορροπίες με την μικρή Αέλια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους…. “Η Αέλια δεν μας συγκινεί απλώς, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό”, αναφέρει η Κατερίνα με τον Κρατερό να συμπληρώνει: “Τα παιδιά είναι μεγάλοι δάσκαλοι και, αν το καταλάβει κανείς εγκαίρως, μπορεί να αλλάζει τη ζωή του’.
Τέλος, για το αν υπήρξε ποτέ κρίση στο γάμο τους, ο Κρατερός αποκαλύπτει: “Στα έξι χρόνια που είμαστε μαζί έχουμε να θυμόμαστε πολλές χαρούμενες στιγμές. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες, όπως σε όλα τα ζευγάρια, αλλά τα θετικά είναι πολύ περισσότερα”.

Read More

And More