Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τα γενέθλιά της μικρής Αέλιας!

Πριν από τέσσερα χρόνια (στις 14 Σεπτέμβρη του 2011) η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πήραν το πιο όμορφο δώρο της ζωής τους. Η μικρή τους Αέλια γεννήθηκε και τα πρόσωπά τους “φώτισαν” από ευτυχία…
Τώρα, όμως, το μικρό κοριτσάκι τους μεγάλωσε (πρόσφατα έγινε και παρανυφάκι) και συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους. Έτσι, τα γενέθλιά της δεν θα μπορούσαν να είναι απλή υπόθεση για τους διάσημους γονείς της.
“Το κορίτσι μας έχει σήμερα γενέθλια και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Χρόνια πολλά σ’ όσους γιορτάζουν – πολλές ευχές κι αγάπη απ´ όλους μας σ’ όλους σας!!!!”, έγραψε συγκινημένη στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου και ανέβασε φωτογραφίες από τα γενέθλιά της κόρης της.

Το κορίτσι μας έχει σήμερα γενέθλια και η χαρά μας δεν περιγράφεται! Χρόνια πολλά σ όσους γιορτάζουν – πολλές ευχές κι αγάπη απ´ όλους μας σ όλους σας!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Βλέπεις η μικρή γιόρτασε στον παιδικό σταθμό που πηγαίνει. Εκεί η δασκάλα της έγραψε στον πίνακα “Να τα εκατοστήσεις Αέλια” και ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις από την μαμά και τους φίλους της…

Γενεθλιο- Spider-Man ….!!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!! #eclecticsoiree

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Read More

And More