Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει το νέο χρώμα στα μαλλιά της και το νέο της κιμονό! Φωτογραφίες

Οι μέρες που η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους πλησιάζουν και η Κατερίνα αποφάσισε να περάσει τη μέρα της φροντίζοντας τον εαυτό της και ανανεώνοντας μαλλιά αλλά και γκαρνταρόμπα, με τη βοήθεια των αγαπημένων της φίλων Πάνου Καλίτση και Έλενας Χριστοπούλου!

Η Κατερίνα πρώτα πήγε στο hair salon του Πάνου και άλλαξε απόχρωση στο χρώμα των μαλλιών της, κρατώντας όμως το ξανθό που τη χαρακτηρίζει.

Η μέλλουσα μανούλας πόζαρε μαζί με τον Πάνο δείχνοντάς μας τα νέο λουκ! Όπως βλέπεις η νέα απόχρωση της πάει πολύ και είναι μια κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Λίγο πριν είχε πάει στο ατελιέ της αγαπημένης της Ελένης Χριστοπούλου για να δοκιμάσει ρούχα από τη συλλογή της Εclectic Soiree…


H Κατερίνα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, πειράζοντας τη φίλη της: “Όχι, γιατί νομίζει ότι μόνο εκείνη μπορεί να φοράει αυτά υπέροχα #eclecticsoiree κιμονό….!!!!! Μπορώ κι εγώ!!!!!!! Καλό μεσημέρι κι από την αγαπημένη μου @elena_hristopoulou κι από μένα!!!! #panoskallitsissalon – See more Όχι, γιατί νομίζει ότι μόνο εκείνη μπορεί να φοράει αυτά υπέροχα #eclecticsoiree κιμονό….!!!!! Μπορώ κι εγώ!!!!!!! Καλό μεσημέρι κι από την αγαπημένη μου”

Read More

And More