Κατερίνα Καραβάτου: Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης και η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του γιου

Μέσα στο Μάη αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι στα καλύτερά της. Η Κατερίνα Καραβάτου διανύει πια τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει σχεδόν ολοκληρώσει και τις ετοιμασίες για τον ερχομό του γιου.

Μέχρι στιγμής, η Κατερίνα διανύει μια ήρεμη εγκυμοσύνη και έχει φυσικά στο πλευρό της όλη την οικογένεια που δεν της χαλά χατίρι. Και μπορεί πριν λίγο καιρό οι ιώσεις της μικρής Αέλιας και του κρατερού να την είχαν αγχώσει λίγο, τώρα όμως η Κατερίνα απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Βέβαια, στον 8ο μήνα δεν λείπουν και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης, αλλά όλοι φροντίζουν να της δίνουν να δοκιμάζει τα καλύτερα. Με τα γλυκά να έχουν την τιμητική τους –και το πλατό του «Στα Καλά Καθούμενα» να γεμίζει κάθε Σαββατοκύριακο με εκλεκτές γεύσεις…

Την περασμένη εβδομάδα, ο σεφ έφτιαξε λαχταριστά μακαρόν και το Σάββατο η Κατερίνα πόζαρε κρατώντας μια τέλεια τούρτα από γνωστό ζαχαροπλαστείο.

Τέλος, όσον αφορά στον τοκετό… η Κατερίνα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η πιθανότερη ημερομηνία που της έχουν δώσει οι γιατροί της για να γεννήσει είναι για τα μέσα με τέλη Μαΐου.

Read More

And More