Κατερίνα Καραβάτου: Παραδέχτηκε πως είναι έγκυος – Μπήκε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης!

“Το μωράκι μας θα έρθει την άνοιξη”, αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε συνέντευξή της στο People και τον Γιώργο Ευσταθίου, η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του Epsilon και την εκπομπής “Στα καλά καθούμενα” φωτογραφίζεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει τη σημαδιακή στιγμή που έμαθε πως περιμένει μωρό!
Στο νέο τεύχος του περιοδικού People που κυκλοφορεί την Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτει το πώς έμαθε πως περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους την ημέρα του μνημόσυνου για τον 1 χρόνο από τότε που έφυγε ο μπαμπάς της, κάτι που θεωρεί σημαδιακό, και παραδέχεται πως ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που ήθελε να κάνουν δεύτερο παιδί από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε η Αέλια.

Ο @panoskallitsis κάνει και τα καλύτερα backstage…!!! Αδύνατον να θυμηθώ τι σκεφτόμουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Προφανώς κάτι ευχάριστο! Καλό απόγευμα σ όλους!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Λίγο μετά εξηγεί το λόγο της αμηχανίας της την ημέρα που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Tatiana Live και η Τατιάνα Στεφανίδου τη ρώτησε αν είναι έγκυος και, όπως σχολιάζει, “φαινόμουν λίγο σαν χαζή που δεν καταλαβαίνει τι την ρωτά η παρουσιάστρια”.

Τέλος αναφέρεται στη μέρα που είπε στην Αέλια πως θα αποκτήσει αδελφάκι, σε αυτό που περιμένει πώς και πώς η μικρή όταν γεννηθεί το μωρό και στον ενθουσιασμό του Κρατερού.

Read More

And More