Κατερίνα Καραβάτου: Στην επίσημη πρεμιέρα του Κρατερού με την παρέα της! [pics]

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά είναι πια η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το διάσημο ζευγάρι που μας κρατά κάθε πρωί συντροφιά στο κανάλι του Epsilon είναι αχώριστο με τον έναν να στηρίζει τον άλλον σε κάθε εμφάνιση. Έτσι, έγινε και το βράδυ της Δευτέρας, που είχαμε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Οι από πάνω” στο θέατρο Πειραιώς 131.

Τα παιδιά έμειναν στο σπίτι και η όμορφη Κατερίνα ιδιαίτερα κομψή και ανανεωμένη βρέθηκε με τους φίλους της στην παράσταση, αλλά και στα παρασκήνια για να εμψυχώσει τον Κρατερό και να του στείλει θετική ενέργεια. Άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου βρισκόταν στην πρώτη σειρά και δεν σταμάτησε να γελά με τις έξυπνες ατάκες της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Νίκου Μουτσινά που συμπρωταγωνιστούν μαζί με τον σύζυγό της επί σκηνής.

Την ώρα του διαλείμματος βρήκε βέβαια χρόνο για μια πόζα στα backstage και μια συνάντηση με την Ντορέττα και την Μαίρη Συνατσάκη.



Δες φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media:

Την καληνύχτα μας!!!! Την επίσημη καληνύχτα μας βεβαιως βεβαιως !!!!! @oiapopano

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Οι @oiapopano στο διάλειμμα ….!!!! Επίσημη πρεμιέρα σήμερα !!!!! Και ένα μανιτάρι από πίσω μου… @doretta3123 !!!!!! @eclecticsoiree @elena_hristopoulou

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις


Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα!!! Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More