Κατερίνα Καραβάτου: Στο καμαρίνι του Κρατερού λίγο πριν την πρεμιέρα του!

Πρεμιέρα έχει απόψε ο Κρατερός Κατσούλης με την παράσταση “Οι από πάνω” στο θέατρο Παιραιώς 131. Από το πλευρό του ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει μια τέτοια βραδιά η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δήλωσε μάλιστα περισσσότερο αγχωμένη από όλους για το ξεκίνημά τους.

Δεν παρέλειψε να ανεβάσει κι ένα στιγμιότυπο από το καμαρίνι του αγαπημένου της λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση. Μαζί τους πόζαραν ο καλός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που πρωταγωνιστούν επίσης στο έργο.


Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα!!! Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ
ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ
ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κείμενο/Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ
Σκηνικά: ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Κοστούμια: ΝΙΚΟΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Φωτισμοί: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ
Χορογραφίες: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
Φωτογραφίες: ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (STUDIO AMΥNΤA 13)

Read More

And More