Κατερίνα Καραβάτου: Ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου που σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ενθουσιαστεί πολύ και δεν χάνει ευκαιρία να λέει πόσο ευλογημένη νιώθει. Πώς περνά όμως, στη δεύτερη εγκυμοσύνη της;
Η Κατερίνα φαίνεται να μην έχει αλλάξει πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της. Το ραντεβού της με τους τηλεθεατές παραμένει σταθερό κάθε σαββατοκύριακο στο Epsilon και “Στα Καλά Καθούμενα”, ενώ τις υπόλοιπες μέρες χαλαρώνει με την Αέλια και τον Κρατερό της και ρυθμίζει όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, μάλιστα, ταξίδεψε ως τη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό. Σύμφωνα με την Real News, η Κατερίνα βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και τη φιλανθρωπική βραδιά που έγινε για να ενισχύουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Και φυσικά, βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη μητέρα της και τους φίλους της.

Η ίδια μάλιστα, είχε ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία από τη φιλανθρωπική βραδιά γράφοντας: “Βασιλικό Θέατρο. 6 μύθοι του χθες…. ιστορίες του σήμερα!!! Κοντά στα παιδικά χωριά SOS!”.

Βασιλικό Θέατρο. 6 μύθοι του χθες…. ιστορίες του σήμερα!!! Κοντά στα παιδικά χωριά SOS! @docagr @sosvillagesgr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Read More

And More