Κατερίνα Λάσπα: Διπλά “γεννητούρια” αύριο για την παρουσιάστρια

Μπορεί αύριο Παρασκευή η Κατερίνα Λάσπα να έχει προγραμματίσει την εισαγωγή της στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της αλλά αύριο θα γίνει και κάτι άλλον σημαντικό στη ζωή της. Η πρεμιέρα της εκπομπής της στο Νovalife, που θα κάνει πρεμιέρα αύριο βράδυ.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της! Το TLIFE, της εύχεται με το καλό!

Διάβασε λίγα λόγια για την εκπομπή της

Η νέα εκπομπή «RealtaLK» με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novalifε, την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 22.30 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.
Στην πρεμιέρα της εκπομπής η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τη Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης (1992) και σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η κορυφαία και πολυβραβευμένη αθλήτρια που θαύμασαν εκατομμύρια κόσμου στον πλανήτη θα μιλήσει στην εκπομπή «RealtaLK», στην Κατερίνα Λάσπα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την καθόρισαν και την ενέπνευσαν.
Και έπεται συνέχεια με καλεσμένες που θα συζητηθούν…!

Read More

And More