Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε γιατί θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της!

“Είναι κάτι που μας περνάει από το μυαλό. Είναι κάτι που σκεφτόμουν από παιδάκι. Έχω ένα θέμα με τους αδύναμους ανθρώπους και θα ήθελα να τους φροντίσω. Υπάρχουν παιδιά αυτή τη στιγμή που δεν έχουν γονείς και δυστυχούν και θα ήταν σπουδαίο δώρο γι’ αυτά να τα υιοθετήσει μία οικογένεια”, είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα Πρώτη Φορά”.

Η γνωστή ηθοποιός και κριτής του Your Face Sounds Familiar, μάλιστα ανέφερε και πως ο σύζυγός της θέλει πολύ ένα δεύτερο παιδί: “Ναι είναι κάτι που θέλει!”, είπε και συμπλήρωσε: “Αισθάνομαι ότι έχω περίσσεια αγάπη και είμαι πολύ δοτική και επικοινωνιακή- είμαι κοντά στα προβλήματα- νομίζω ότι θα τα κατάφερνα”.

Ακόμη, η Κατερίνα μίλησε και για την γνωριμία με τον άντρα της Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και το πόσο γρήγορα άλλαξαν όλα στη ζωή της. “Θεωρώ ότι γενικά αλλάζουν οι ισορροπίες. Εμείς παντρευτήκαμε και κάναμε παιδί με το που γνωριστήκαμε. Γνωριστήκαμε αρχές τέλος Απριλίου, παντρευτήκαμε τέλος Αυγούστου και έμεινα έγκυος αρχές Σεπτεμβρίου…Γνώρισα τον Παναγιώτη σε μία φάση που ήξερα πια να ξεσκαρτάρω καλά τις καταστάσεις. Μέσα σε δέκα λεπτά κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι πολύ συμβατός με μένα!”.



Read More

And More