Κατερίνα Παπουτσάκη: Μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Οι γιορτές είναι η ιδανική ευκαιρία για να δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Ειδικά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Κατερίνα Παπουτσάκη και συμμετείχε με μεγάλη χαρά στο Κοινωνικό Πρόγραμμα “Ευχοστολίδια”. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ μέσα από την οποία εκπληρώνονται παιδικές ευχές.

Η ηθοποιός ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν αυτή την ενέργεια. Έχοντας γίνει κι εκείνη μητέρα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοιες πρωτοβουλίες που αφορούν παιδιά.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, επισκέφτηκε τις Εκθέσεις Ζωγραφικής, όπου τα παιδιά της ένωσης “Μαζί για το Παιδί” έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν στις γιορτές, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους ευχή.

Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε με τις παιδικές ζωγραφιές κι έγραψε κι εκείνη τη δική της ευχή! Την ίδια μέρα επισκέφτηκε την έκθεση και η Τζένη Μπαλατσινού.

Τις προηγούμενες μέρες -από τις 14 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα- είδαμε κι άλλους εκπροσώπους από τον τηλεοπτικό, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον αθλητικό κόσμο να συμμετέχουν σε αυτή τη μαγική ενέργεια που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες!

Τι είναι το πρόγραμμα “Ευχοστολίδια”

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος η ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς φίλους.

Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται σε Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, απλά επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Με κάθε παράδοση δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ στα εμπορικά κέντρα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά για το καλό των παιδιών σε ανάγκη.

Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016, αφορούν κατασκευαστικές, επισκευαστικές και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Read More

And More