Κατερίνα Παπουτσάκη – Ορέστης Τζιόβας: «Θερμή» αγκαλιά 6 χρόνια μετά το χωρισμό τους! [pics]

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τον επεισοδιακό χωρισμό τους το 2011 και ο Ορέστης Τζιόβας με την Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω όλες τις άσχημες στιγμές και κρατούν πια μόνο τα καλά. Οι δυο ηθοποιοί έζησαν ένα φλογερό έρωτα, έγιναν πρωτοσέλιδο και είχαν έναν επεισοδιακό χωρισμό. Από τότε όμως, έχουν προχωρήσει για τα καλά στη ζωή τους και τώρα είναι πια δυο καλοί συνάδελφοι και φίλοι.

Ο Ορέστης Τζιόβας μετά το χωρισμό από την Κατερίνα βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλενας Μέντζελου με την οποία όμως δεν είναι πια ζευγάρι, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά και απέκτησε τον μικρό της πρίγκιπα, τον κούκλο γιο της.

Η αλήθεια είναι πως το πρώην ζευγάρι για πολλά χρόνια δεν είχε συναντηθεί, αν και οι δυο τους το 2015 βρέθηκαν καλεσμένοι στο θέατρο Βέμπο. Αυτήν τη φορά όμως, η Κατερίνα έδωσε το «παρών» στην παράσταση «Το βασίλειο της γης» του Τένεσι Ουίλλιαμς στο θέατρο Olivio, όπου πρωταγωνιστεί ο Ορέστης Τζίοβας με την Παναγιώτα Βλαντή.

Και φυσικά συναντήθηκε με τους ηθοποιούς στα παρασκήνια και η θερμή αγκαλιά της με τον Ορέστη Τζιόβα αποκαλύπτει πως το πρώην ζευγάρι έχει αναπτύξει πια μια όμορφη φιλία.



Read More

And More