Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει σε μεσαιωνικά κάστρα [pics]

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο θα ζει από εδώ και πέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά με τη νέα σειρά εποχής του Alpha. Το «Παραμύθι ν’ αρχινήσει» του Λώρη Λοϊζίδη θα πάρει τη θέση του «Η λέξη που δε λες» που ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου.

Η σειρά θα προβληθεί από τον Alpha Kύπρου και Ελλάδας και γυρίζεται σε μεσαιωνικά κάστρα. Πρωταγωνιστούν 27 αξιόλογοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η όμορφη ηθοποιός αυτές τις μέρες μάλιστα βρίσκεται στην Λευκωσία για τις ανάγκες των γυρισμάτων μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Κουρή.

Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στο ερειπωμένο χωριό Παρσάτα στη Λάρνακα, σε γκρεμισμένα κτίρια, τα οποία αναστηλώθηκαν για τις ανάγκες της σειράς, στο χωριό Καλοπαναγιώτης και στην οροσειρά Τρόοδος.

«Στο σίριαλ υποδύομαι έναν καλοκάγαθο βασιλιά, σχεδόν αφελή, που έχει δύο κόρες. Την πιο στριμμένη και μεγαλύτερη ενσαρκώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τη μικρή κόρη μου, που είναι γλυκιά και πολύφερνη νύφη, την ενσαρκώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη. Οταν εχθροί θα θελήσουν να υποτάξουν τον πύργο και τον λαό μου, ένας γενναίος ιππότης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Κουρής, θα ερωτευτεί το στερνοπούλι μου και θα σώσει το βασίλειό μου από την καταστροφή», περιέγραψε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στην εφημερίδα Espresso.

Read More

And More