Κατέρρευσε στη σκηνή η Αιμιλία Υψηλάντη

Ώρες αγωνίας για τους συνεργάτες, τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα της Αιμιλίας Υψηλάντη. Η πολύ αγαπητή ηθοποιός οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όταν κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης “Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας” στη Θεσσαλονίκη. Αιτία; Η ίωση που την ταλαιπωρούσε και αφυδάτωσε τον οργανισμό της κάνοντάς την να καταρρεύσει την ώρα της παράστασης.
Όπως έγραψε ο Βασίλης Μπουζιώτης στο Facebook, η Αιμιλία Υψηλάντη βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα με όλο το θίασο της παράστασης, όταν αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Λίγο νωρίτερα, είχε ζαλιστεί και κατέρρευσε στη σκηνή. Μόλις μπήκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως η εξάντληση οφείλεται σε αφυδάτωση λόγω ίωσης που την ταλαιπωρεί.

Ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού στο πρόσωπό της οι 700 θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο Εγνατία περίμεναν με αγωνία να μάθουν νέα για την εξέλιξη της υγείας της, ενώ αρνήθηκαν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους. Μάλιστα, προγραμματίστηκαν και δυο νέες παραστάσεις για όταν εκείνη θα έχει γίνει εντελώς καλά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Ματαιωθηκαν οι δυο τελευταιες παραστασεις της σαρωτικης Επισκεψης της Γηραιας Κυριας στο θεατρο Εγνατια με…

Δημοσιεύτηκε από Bouziotis Vasilis στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Read More

And More