Κάτια Ζυγούλη: Η διατροφή της στην τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Αυτό το Πάσχα θα είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Και αυτό γιατί η πανέμορφη Κάτια διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έτσι μέσα στο Πάσχα περίπου πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο μωράκι.

Όπως γράφει και η Freddo, παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενες εγκυμοσύνες της Κάτιας ήταν πολύ δύσκολες με αρκετές ζαλάδες, σε αυτήν όλα βαίνουν καλώς. Μάλιστα, όσοι την βλέπουν από κοντά εντυπωσιάζονται και από την σιλουέτα της. Η Κάτια έχει πάρει μόλις οκτώ κιλά και βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα αντίθετα με τις τρεις προηγούμενες εγκυμοσύνες που είχε φτάσει μέχρι και τα είκοσι κιλά.

Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε πει: “Ευχαριστήθηκα πολύ το φαγητό! Του έδωσα και κατάλαβε! Είχα ξεφύγει”. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε πάρει 20 κιλά, στην δεύτερη 15 και στην τρίτη περισσότερα από 20. Στην ερώτηση, τώρα, πώς κατάφερε να τα χάσει αμέσως και να ανακτήσει την υπέροχη σιλουέτα της ως μοντέλο, η απάντηση είναι με σκληρή κι εντατική γυμναστική. Σταμάτησε τις υπερβολές στο φαγητό και ξεκίνησε το pilates.

Η διατροφή της στην τέταρτη εγκυμοσύνη
Στην τέταρτη εγκυμοσύνη η Κάτια Ζυγούλη πήρε την απόφαση να μην παχύνει τόσο μιας και έρχεται καλοκαίρι ενώ παράλληλα ακούγεται πως υπάρχουν κάποια σχέδια για θρησκευτικό γάμο με τον Σάκη Ρουβά. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα Freddo, το μοντέλο ζήτησε από τον διατροφολόγο του ειδική διατροφή με την οποία λαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ παράλληλα απομακρύνεται από τα περιττά λιπαρά. ‘Ετσι, λοιπόν, περιόρισε τα γλυκά που λατρεύει, έβαλε στην διατροφή της πολλά λαχανικά και όσπρια και το πίτουρο βρώμης, ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Β, πρωτεϊνες και αντιοξειδωτικά που έχει αυτή την ιδιότητα να σε κάνει να νιώθεις χορτάτος.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Κάτια Ζυγούλη παραμένει κομψή και πανέμορφη!

Read More

And More