Kάτια Ζυγούλη: Με τα παιδιά στο πλοίο από Σκόπελο για Βόλο! [pics]

Φαίνεται πως η οικογένεια Ρουβά, έχει μεγάλη αγάπη για τις Σποράδες (που προτιμά σχεδόν κάθε χρόνο) αλλά και την Θεσσαλία. Εδώ και μισό μήνα περίπου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Σκιάθο και στη Σκόπελο, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτές είναι και οι πρώτες διακοπές μαζί και με τον μικρό Απόλλωνα, ο οποίος είναι ενός έτους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι ξετρελαμένη με τα μέρη και ανεβάζει φωτογραφίες, ενώ δεν χορταίνει να δείχνει τις ελληνικές ομορφιές σε όλα τα παιδιά.

Πρόσφατα είδαμε και την μεγαλύτερη κόρη τους, Αναστασία να μαθαίνει θαλάσσιο σκι.

Anastasia in action #WaterSki #WaterGames #Fun #FamilyFirst #ProudMom #LoveMyFamily #SummerInGreece #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Ο Σάκης έκανε ένα διάλειμμα πηγαίνοντας στην Κύπρο για την παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού υπερθεάματος κι επέστρεψε κοντά τους. Το μεσημέρι της Κυριακής, η Κάτια Ζυγούλη που βρισκόταν στη Σκόπελο έφυγε με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της με το πλοίο και κατευθύνθηκαν προς τον Βόλο, όπου τους περίμενε ο Σάκης Ρουβάς για να συνεχίσουν τις διακοπές τους στο Πήλιο.

Η Κάτια ήταν πολύ κεφάτη και ομιλιτική με τον κόσμο στο πλοίο και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον το ζήτησε. Και το Πήλιο, το οποίο έχει απίστευτες παραλίες, το αγαπούν πολύ και δεν χορταίνουν τα όμορφα μέρη του!

O Σάκης χθες κάνοντας το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ

Once a Beach Boy, always a Beach Boy #Fun #BeachBoy #Surfing #LoveMyFamily #LoveMyLife #SummerInGreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More