Κάτια Ζυγούλη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο γάμος με τον Σάκη Ρουβά!

Είναι η super μαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της ζωής της, τον Σάκη Ρουβά. Η Κάτια Ζυγούλη, με τέσσερα παιδιά στο σπίτι και τον μόλις 2 μηνών γιο στην αγκαλιά της δεν θα μπορούσε να μην νιώθει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Και ταυτόχρονα, ως δυναμικός χαρακτήρας να μην ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της.

“Νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να συνδυάσω οικογένεια και δουλειά μόλις ξεπεταχτεί λίγο ο μικρός”, αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο “People” και συμπληρώνει: “Τα παιδιά κάθε μέρα στις 20:30 είναι στο κρεβάτι τους. Έτσι βρίσκω λίγο χρόνο να αφιερώσω σε εμένα και όσα ετοιμάζω”.

Η Κάτια Ζυγούλη αποπνέει μια γλυκιά ηρεμία και ομολογεί πως το μεγάλωμα του μικρότερου γιου της το ευχαριστιέται ακόμα περισσότερο από ό,τι τις προηγούμενες φορές. “Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αγωνίες. Κλαίει το μωρό; Ναι, κλαίει. Θα το ταΐσω, θα το αλλάξω, θα το αγκαλιάσω, ξέρω ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσω για να το φροντίσω και να το ηρεμήσω. Όταν ήταν μωρό η Αναστασία και έκλαιγε, γινόταν πανικός στο σπίτι, χτυπούσαν “συναγερμοί”. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Έχω κάνει πολλή “προπόνηση” και το ευχαριστιέμαι πιο πολύ”.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Κάτια με τον Σάκη και το μικρούλη τους βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο, γεγονός που ανησύχησε τον κόσμο, που έστειλε χιλιάδες μηνύματα με «περαστικά» και ευχές στα social media. “Δεν ήταν κάτι σοβαρό, μια ελαφριά βρογχιολίτιδα, κάτι πολύ συνηθισμένο στα μωράκια. Ο μικρούλης μας ήταν μόλις ενός μήνα και ο παιδίατρος μας είπε πως έπρεπε να γίνει εισαγωγή. Έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους”, εξηγεί.

Τις τελευταίες μέρες όλα έχουν μπει στους ρυθμούς της νέας οικογενειακής καθημερινότητας, με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά να είναι ενθουσιασμένα με τον αδελφούλη τους, που μεγάλωσε την ευτυχισμένη οικογένεια. “Πιο πολύ νομίζω ότι χάρηκε ο Αλέξανδρος, που έχει επιτέλους ένα ακόμα αγοράκι στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό μάς το ζητούσε, μου έλεγε “μαμά, κάνε μου έναν αδελφούλη”. Και η Αριάδνη χάρηκε πολύ όταν ήρθε το μωράκι στο σπίτι. Βέβαια, της φαίνεται περίεργο που δεν μπορεί να το παίρνει αγκαλιά όπως ονειρευόταν. Η Αναστασία, από την άλλη, είναι επισήμως η βοηθός μου, γιατί είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει πιο λειτουργικά πράγματα και το απολαμβάνει”.

Μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά και το γάμο που όλοι περιμένουν ανέφερε: “Με τον Σάκη είμαστε ήδη παντρεμένοι. Κάποια στιγμή θα γίνει και η τελετή. Πιο πολύ γιατί ξέρουμε πως θα χαρούν τα παιδιά” και πρόσθεσε: “Ο Σάκης είναι δίπλα μου σε όλα, όση δουλειά και να έχει. Την θαυμάζω αυτήν την ανεξάντλητη ενέργεια και αντοχή”.

Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης εξομολογείται: “Αυτήν τη φορά πήρα το μισό βάρος από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Στα τρία πρώτα δεν είχα μπει στη διαδικασία να προσέξω. Τώρα ήταν διαφορετικά. Υποσυνείδητα νομίζω πως με βοήθησε το γεγονός ότι δεν ήθελα να το αντιληφθούν… Έτσι πήρα 11 κιλά, ενώ στις προηγούμενες είχα πάρει μέχρι 20”.

Διαβάστε περισσότερα στο People, που κυκλοφορεί!

Read More

And More