Katie Price: Μετά το χαμό με το βαρύ μακιγιάζ της 8χρονης κόρης, την έγραψε σε σχολή μοντέλων!

Και ναι η Katie Price... ξαναχτυπά. Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι εμφανίσεις της μόλις 8 χρόνων κόρης της Princess με βαρύ μακιγιάζ, η εκκεντρική celebrity αποκάλυψε πως έγραψε το παιδί σε σχολή μοντέλων! Και προκάλεσε νέα θύελλα αντιδράσεων για το πως μεγαλώνει την κόρη της, αλλά και το πώς… “εκμεταλλεύεται” ένα παιδί 8 χρόνων!
“Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα, τίποτα σε κανέναν. Η Princess μπήκε σε σχολή μοντέλων και ήδη έχει πολλές προτάσεις για castings. Ακόμη αγαπά ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την υποκριτική”, είπε μιλώντας για την ανήλικη κόρη της, σε συνέντευξή της. Απαντώντας μάλιστα, και σε όσους την κατέκριναν μετά τις δυο εμφανίσεις της κόρης της με βαρύ μακιγιάζ, είπε: “Αν με ενοχλεί; Όχι. Εκείνη λατρεύει να βάφεται και εγώ δεν έχω πρόβλημα. Είμαστε στο θέατρο και εκεί υπάρχουν παντού καλλυντικά. Όταν είναι εκεί φυσικά και μπορεί να πειραματιστεί”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά και από αυτές τις δηλώσεις ξέσπασε νέα θύελλα αντιδράσεων, με θαυμαστές της και μη να την κατακρίνουν που αφήνει το παιδί να βάφεται έτσι σε αυτήν την ηλικία. Η Katie πάντως, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 13 της και μάλλον θέλει η κόρη της να ακολουθήσει τα χνάρια της.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Katie Price (@officialkatieprice) στις

She knows it better than me lol

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Katie Price (@officialkatieprice) στις

So cute singing the song I sing in panto

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Katie Price (@officialkatieprice) στις

Read More

And More