Katy Perry και Orlando Bloom: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Αρχές Ιανουαρίου αν θυμάσαι ήταν οι Χρυσές Σφαίρες. Orlando Bloom και Katy Perry συναντήθηκαν στο Golden Globes afterparty, στο πάρτι δηλαδή που γίνεται μετά από όλα αυτά τα μεγάλα events και όλοι αυτοί οι σταρ παγκοσμίου φήμης “αλληλεπιδρούν” μεταξύ τους και διασκεδάζουν.

Εκεί λοιπόν, Ορλάντο και Κέιτι, ήταν σαφές ότι φλέρταραν μεταξύ τους. Εκείνη έπαιζε με τα μαλλιά της, εκείνος της ψιθύριζε στο αυτί, καθότανε μαζί αγγίζοντας συνέχεια ο ένας τον άλλο, εκείνη ξεκαρδιζόταν στα γέλια, εκείνος δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από το ντεκολτέ της, χόρευαν… Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες. Και φυσικά ξεκίνησε και το δημοσιογραφικό “μάτι” να παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Οι οποίες τελικά δεν σταμάτησαν εκεί, γιατί ο Orlando Bloom και η Katy Perry ξανασυναντήθηκαν και εκτός πάρτι.

Πήγαν θέατρο! Παρακολούθησαν την παράσταση The Absolute Brightness of Leonard Pelkey (δεν μας νοιάζει και πολύ), στο Λος Άντζελες και κατέληξαν να φωτογραφίζονται σε μια ιδιαιτέρως χαρούμενη selfie την οποία και πόσταρε ο πρωταγωνιστής του έργου, James Lecesne.

Το αν είναι ζευγάρι ή όχι τελικά θα το αποδείξει ο χρόνος. Τα γεγονότα όμως για την ώρα, μάλλον αυτό προμηνύουν. Και να σου θυμίσω εδώ ότι: ο Orlando Bloom ήταν παντρεμένος με τη Miranda Kerr. Επίσης, στο “ερωτικό βιογραφικό” του υπάρχουν γραμμένα τα ονόματα της Selena Gomez, της Kate Bosworth, της Sienna Miller και πολλών άλλων καλλονών του σιναφιού του.

Read More

And More