Khloe Kardashian: Ο ήλιος αποκάλυψε τα… τεράστια εσώρουχά της!

Τι δεν θα έλεγες ποτέ για τις Kardashians; Ότι είναι συντηρητικές! Μια αποκάλυψη όμως έρχεται να μας προβληματίσει. Ενώ λοιπόν οι αδελφές της (βλέπε Kendall Jenner) κυκλοφορούν με τα Calvins τους, αυτή η reality star, η Khloe Kardashian δηλαδή, προτιμά κάτι πιο… “κλασικό”. Ή για να το πούμε πιο περιγραφικά, το φως αποκάλυψε το εσώρουχό της, το οποίο θα σου θυμίσει εκείνα τα εσώρουχα των γιαγιάδων μας! Not sexy…

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Khloe Kardashian αποφάσισε να μετατρέψει μια μέρα με την Kourtney και την Kylie Jenner για τα γυρίσματα της σειράς “Keeping up with the Kardashians” σε μια λαμπερή υπόθεση, ωστόσο όμως τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε προγραμματίσει…

Η 31χρονη θέλησε να τονίσει τις καμπύλες της φορώντας ένα πολύ στενό, μπεζ χρυσό, μάξι φόρεμα. Στην πραγματικότητα όμως η Khloe κατέληξε να δείξει και κάτι παραπάνω αφού στο φως του ήλιου, το στενό φόρεμά της διέγραφε το… κάπως μεγάλο (για να το πούμε κομψά) σε μέγεθος εσώρουχό της.

Αν και το να έχει το εσώρουχό της σε πλήρη οπτική επαφή φανταζόμαστε πως απείχε πολύ από το ζητούμενο, το outfit της ήταν κατά τα άλλα εντυπωσιακό. Το ζέρσει φόρεμά αγκάλιαζε το σώμα της ενώ το σέταρε με ένα ζευγάρι super stylish Βalenciaga ankle boots και χρυσά bracelets στα χέρια της.

Ηθικόν δίδαγμα: Πριν βγεις, τσέκαρε τη διαφάνεια του ρούχου σου. Εκτός κι αν είσαι Kardashian που τα φώτα της δημοσιότητας είναι η τροφή σου!

Read More

And More