Κηδεία Ζωής Λάσκαρη: Βυθισμένος στο πένθος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κηδεία της αγαπημένης του [vid]

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του Ζωή Λάσκαρη λέει σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο πόνος του δεν έχει τέλος. Οι δυο τους έμειναν μαζί περισσότερα από 40 χρόνια και ο θάνατος της μεγάλης Ελληνίδας σταρ συγκλόνισε την οικογένεια της, τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλους όσους αγάπησαν την Ζωή Λάσκαρη μέσα από τους ρόλους της.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι συντετριμμένος από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Της Ζωής του. Όπως άλλωστε και οι κόρες της Μάρθα και Μαρία – Ελένη και η εγγονή της Ζένια. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως κοιμόταν δίπλα της, ενώ εκείνη είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή. «Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ… δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά το θάνατο της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σήμερα, ο ίδιος, συντετριμμένος, βρέθηκε από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι μαζί με την οικογένεια του και δέχτηκε τα συλλυπητήρια, όλων των φίλων και των αγαπημένων προσώπων της Ζωής του, που ήταν κοντά του αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη

Το τελευταίο χειροκρότημα στη Ζωή Λάσκαρη

Read More

And More