Kim Kardashian: 4000 δολάρια τη βραδιά για την υπερπολυτελή σουίτα του νοσοκομείου που γέννησε!

Τα Χριστούγεννα περίμεναν τον βενιαμίν της οικογένειας η Kim Kardashian με τον Kanye West, αλλά τελικά γεννήθηκε λίγο νωρίτερα… Βλέπεις ο μικρός βιαζόταν και ήρθε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου γεμίζοντας χαμόγελα χαράς τους διάσημους γονείς του και την αδελφή του North! (δες εδώ την ανακοίνωση του ζευγαριού).
Το νέο έκανε αμέσως το γύρω του διαδικτύου, όπως και οι φωτογραφίες από το πολυτελέστατο μαιευτήριο που επέλεξε η Kim. Ο λόγος για το νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles, όπου είχε γεννήσει και την κόρη της North. Εκεί είχαν φέρει στον κόσμο τα παιδιά τους και άλλες celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Penelope Cruz, η Kate Hudson και η αδελφή της Kim, η Kourtney Kardashian.

Το χλιδάτο μαιευτήριο προσφέρει όλες τις ανέσεις στις μανούλες και φυσικά η Kim διάλεξε το πιο ακριβό δωμάτιο. Τη σουίτα που κοστίζει 4000 δολάρια τη βραδιά, έχει τρία υπνοδωμάτια –που τις μέρες αυτές είναι στολισμένα με μπλε μπαλόνια, για το ευτυχές γεγονός- και δύο μπάνια.

Το ημερήσιο κόστος των δωματίων στο νοσοκομείο κυμαίνεται από 2.800 έως 4.000 δολάρια τη βραδιά και η Kim δεν τσιγκουνεύτηκε και πήρε το ακριβότερο δωμάτιο!

Read More

And More