Κινδύνευσε το σπίτι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή από τις φωτιές στην Αττική!

Η Ελλάδα συγκλονίστηκε για ακόμη ένα καλοκαίρι, όπου οι φωτιές έκαψαν χιλιάδες στρέμματα. Δάση αλλά και περιουσίες ανθρώπων καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο γιος του μεγάλου δημιουργού διαθέτει σπίτι στον Κάλαμο, αλλά από θαύμα σώθηκε. Ο ίδιος βρισκόταν στην Κύπρο για συναυλία, όταν έμαθε την δυσάρεστη είδηση πως ο οικισμός του έχει πάρει φωτιά και χιλιάδες σπίτια έχουν καταστραφεί.

Ο γνωστός ερμηνευτής ήταν απαρηγόρητος, καθώς είχε τεράστια αγωνία για το σπίτι του, το σπίτι του πατέρα του, Γρηγόρη Μπιθικώτση, μέσα στο οποίο μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Αφού η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, τον Δεκαπενταύγουστο, ο Γρηγόρης δήλωσε στην εφημερίδα Spirto: “Ποτέ δεν μου έχει χαλάσει χατήρι η Παναγία. Από παιδί που προσεύχομαι σε Αυτήν ποτέ δεν με έχει αφήσει. Έτσι με βοήθησε και αυτή την φορά και κράτησε ασφαλείς τους δικούς μου ανθρώπους στην τεράστια καταστροφή στον Κάλαμο. Και ενώ είμαι εδώ και δύο μέρες στην Κύπρο, μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Στέλιο Διονυσίου, το μυαλό μου και η ψυχή μου ήταν εκεί, στον Κάλαμο που αγάπησα από μικρό παιδί και στους δικούς μου ανθρώπους που ζούσαν τον τρόμο από κοντά. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα αντικρίσω όταν επιστρέψω γιατί πονάει η ψυχή μου. Κουράγιο σε όλα τα φιλαράκια μου εκεί και εύχομαι να τελειώσει πολύ σύντομα ο εφιάλτης.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει με τους φίλους του μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Read More

And More