Κόνι Μεταξά: Μεταμορφώνεται σε κουνελάκι και “αποτίει φόρο τιμής” στον Hugh Hefner!

Σε bunny girl μεταμορφώθηκε η Κόνι Μεταξά και αποχαιρετά τον ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, αναβιώνοντας τα πιο θρυλικά εξώφυλλα του περιοδικού. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή για μια ακόμη φορά δηλώνει… ασυμβίβαστη και προκαλεί με την αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο Down Town!

Η νεαρή ηθοποιός, τραγουδίστρια και Instagrammer αντιγράφει την Kate Moss ως σέξι κουνελάκι και κάνει αναλύσεις περί sex appeal και αναρωτιέται γιατί οι άντρες έχουν φετίχ με τα κουνελάκια. “Θα έκανα εξώφυλλο που δεν είναι γυμνά, που έχουν concept και είναι fun. Αλλά δεν θα έκανα μια τελείως γυμνή φωτογράφιση. Είναι ένα περιοδικό που απενοχοποίησε τη σεξουαλικότητα”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Δεν είμαι κακό κορίτσι, απλώς δεν είμαι νορμάλ. Δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Το καλό παιδί δεν γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα”.

Όσο για αυτούς που σχολιάζουν το αν είναι ιδιαίτερα extreme, εκείνη απαντά: “Οι Ελληνίδες το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμιά που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Το παίζουν όλες παρθένες”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More