Κωνσταντίνα Κομμάτα: Εκδηλώνει δημόσια την αγάπη της για τον Γιώργο Σαμαρά

Μπορεί ο χωρισμός του με την Ελένη Φουρέιρα να του στοίχησε αρκετά, ο Γιώργος Σαμαράς όμως τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα. Την αγάπη έχει βρει στα μάτια της Κωνσταντίνας Κομμάτα και παρόλο που τους χωρίζουν μερικά χιλιόμετρα (ο Γιώργος μένει στην Ισπανία, καθώς αγωνίζεται για την ομάδα Ρεάλ Σαραγόσα), οι δυο τους προσπαθούν να βλέπονται όσο πιο συχνά γίνεται.

Το ζεύγος έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Κωνσταντίνα όμως για πρώτη φορά έδειξε δημοσίως την αγάπη της στον ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο instagram με το Γιώργο Σαμαρά η ίδια πρόσθεσε σαν σχόλιο μερικές καρδούλες.

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα θα περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, παρόλο που η ίδια ξεκινάει περιοδεία με τη θεατρική παράσταση “Ένα εξοχικό παρακαλώ”. Στις προσωπικές τους διακοπές πρώτος σταθμός τους είναι η γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, η Κρήτη. Ενώ έπειτα το ζεύγος έχει σκοπό να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, από όπου και κατάγεται η όμορφη Κωνσταντίνα.

Read More

And More