Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν σταματά τις βραδινές βόλτες με τις φίλες της! Φωτογραφίες

Σε λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στο πλατό του Alpha και στο “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, αλλά ως τότε δεν σταματά τις βραδινές εξόδους. Βλέπεις η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να διασκεδάσει με την παρέα της (μετά τις διακοπές) και το έριξε έξω για τα καλά.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Νίνο με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Η συνάντηση των δυο τραγουδιστών γίνεται στο Cabare@Romeo και το κέφι κρατά ως το πρωί! Έτσι και η Κωνσταντίνα επιλέγοντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα βρέθηκε εκεί με τις φίλες της και διασκέδασε με την ψυχή της!

Τα νυχτοπερπατήματα όμως, δεν σταματούν εκεί, αφού η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει και από το κάλεσμα των celebrities στο Ακρωτήρι, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Εκεί βρέθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννα Μπούκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλοί άλλοι.
Αλλά για μια ακόμη φορά η Κωνσταντίνα ξεχώρισε με επίσης total black σύνολο της και τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More