Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι ψυχολογικά ράκος μετά τον άγριο καυγά με τον Κοτσοβό! [vid]

Ψυχολογικά ράκος είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον άγριο καυγά με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό στα μπουζούκια. Η παρουσιάστρια του Alpha την περασμένη Κυριακή πρωταγωνίστησε σε ένα άνευ προηγουμένου καυγά και τώρα οι φωτογραφίες από τον τσακωμό της έγιναν viral.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” και τα όσα αποκάλυψαν η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η παρουσιάστρια που βγήκε εκτός ελέγχουν και έσκισε την μπλούζα του πρώην συντρόφου της, όταν τον είδε με άλλη, σίγουρα δεν περίμενε οι φωτογραφίες τους να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, όπως επίσης και οι επιπλήξεις που δέχτηκε από το κανάλι που βγαίνει η εκπομπή της.

Ωστόσο, αύριο είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη μέρα, μιας και η Κωνσταντίνα, αν και μουδιασμένη από όλη αυτήν την κατάσταση, καλείται να βγει κανονικά στην εκπομπή, χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα μιλήσει τελικά για το περιστατικό. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες πως ίσως να μην εμφανιζόταν το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή, κάτι που δεν ισχύει όμως, με τον τηλεοπτικό σταθμό να έχει βγάλει από την Πέμπτη το Δελτίο Τύπου με τους καλεσμένους της εκπομπής της.

Δες το Video από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”:

Read More

And More