Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Εννοείται ότι στις πολύ δύσκολες φιγούρες με ντούμπλαραν!”.

“Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα. Πλέον δεν με επηρεάζει”, αποκαλύπτει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και την Μαρία Κολλιάτσα. Η οικοδέσποινα από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όσα την πληγώνουν, για τον έρωτα, την οικογένεια, την εμφάνισή της και το trailer της εκπομπής της.
“Σε καμιά περίπτωση δεν μας ενδιέφερε να δείξουμε τη χορευτική μου δεινότητα. Δεν είμαι χορεύτρια. Αν ήμουν, θα είχα αποδεχτεί μια πρόταση από το “Dancing”, για να ξετυλίξω το ταλέντο μου. Εννοείται ότι στις πολύ δύσκολες φιγούρες με ντούμπλαραν”, ξεκαθαρίζει η Κωνσταντίνα μιλώντας για το περιβόητο trailer. Η παρουσιάστρια μάλιστα, ανέφερε πως η ιδέα ήταν του Παύλου Σταματόπουλου και προήλθε από το “Flashdance”.

Μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία της, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε: “Όλα ξεκίνησαν από μια απλή ίωση που εξελίχθηκε σε βαριά ιγμορίτιδα για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση κορτιζόνης και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει. Τα θέματα υγείας είναι τα μόνα που φοβάμαι”.
Ενώ, μίλησε και για τα παραπάνω κιλά των διακοπών λέγοντας: “Σημασία για εμένα όπως και για κάθε άλλον άνθρωπο πιστεύω, είναι να είμαι υγιής και φροντίζω για αυτό κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Δεν σκέφτομαι όλη μέρα τα κιλά”.

Τι είναι όμως, αυτό που την κάνει χαρούμενη; “Δεν μου προσφέρουν καμιά ευχαρίστηση τα υλικά αγαθά. Αν με ρωτήσεις για μια όμορφη ανάμνηση μου, σίγουρα αυτή δεν θα αφορά πχ μια τσάντα που αγόρασα, αλλά στιγμές με τους φίλους μου. Μόνο τότε νιώθω ευτυχισμένη”.
Σκέφτεται όμως, η Κωνσταντίνα την οικογένεια και τα παιδιά;
“Αυτήν την στιγμή προτεραιότητα στη ζωή μου είναι η επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Όλα τα υπόλοιπα έπονται, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σου πω ότι δεν χρειάζομαι μια ισορροπία για να λειτουργό αρμονικά”, είπε και συμπλήρωσε πως θέλει πολύ να κάνει οικογένεια και παιδιά στο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More