Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά για το νέο της σύντροφο και την αγωγή σε Λιάγκα – Σταμάτη! Video

Σέξι και αποκαλυπτική η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο, χωρίς να επιβεβαιώσει τη σχέση της και πήγε ένα βήμα παρακάτω την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη.

“Δεν είμαι καθόλου δικομανής και το έχω ξαναπεί ότι με στεναχωρεί πολύ αυτό που έχει συμβεί. Δεν ξέρω, ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μου αρέσουν οι κόντρες, ούτε τις προκαλώ, ειδικά τις τηλεοπτικές και όλο αυτό που έχει πάρει έτσι και μεγάλη διάσταση και ειδικά με ανθρώπους που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Κάποια πράγματα, όμως, έχουν κι ένα όριο. Δεν το έκανα για το θεαθήναι και εφόσον δεν έχει υπάρξει μια εξέλιξη και μια διαφοροποίηση από την πλευρά του, έχω βάλει μία άνω τελεία”, είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα και πρόσθεσε: “Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δε νευριάζω τόσο, όσο στεναχωριέμαι. Πληγώνομαι, στεναχωριέμαι και κλείνομαι στον εαυτό μου. Φοβάμαι μετά να εκτεθώ, να μιλήσω, οπότε δεν ξέρω πώς να τα διαχειριστώ πάντοτε”.

Ενώ, για το ειδύλλιο με τον νέο της αγαπημένο Γιώργο Κοτσοβό, ανέφερε: “Τι να πω να το αρνηθώ (σ.σ. ότι βγήκαμε μαζί)… Ξέρεις όμως, ότι αυτά τα κοριτσίστικα πράγματα είναι πολύ λεπτά, δεν ξέρεις που θα καταλήξουν και δεν είναι ωραίο να μπαίνουν ταμπέλες. Εγώ νιώθω αμήχανα να μιλάω για αυτά, όταν και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το πράγμα… Αυτά τα πράγματα τα συζητώ με την μαμά μου και με δικούς μου ανθρώπους”.

Read More

And More