Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μπορεί να επέστρεψε αλλά το μυαλό της στις… διακοπές! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει το καλοκαίρι και κάθε στιγμή του. Μπορεί, η πρώην πια παρουσιάστρια του Alpha να έμεινε τελικά χωρίς τηλεοπτική στέγη, αλλά δεν το βάζει κάτω. Όπως είχε πει και η ίδια στις κάμερες, επιθυμεί να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της, μετά από μία αρκετά δύσκολη χρονιά.

“Αυτή την στιγμή όλοι απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας, τις όμορφες στιγμές, ξεκουραζόμαστε. Για μένα ήταν πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη χρονιά, οπότε αυτή την στιγμή επικεντρώνομαι στις διακοπές μου” είχε πει χαρακτηριστικά.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην Μύκονο και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με καλή παρέα. Απόλαυσε τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και την διασκέδαση του Νησιού των Ανέμων, αλλά τελικά επέστρεψε στην Αθήνα, ίσως για να καταστρώσει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Η παρουσιάστρια ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία από την Μύκονο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο! Μπορεί να μην είμαι τώρα, αλλά δεν παύω να το σκέφτομαι!”
Δες νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο! Μπορεί να μην είμαι τώρα, αλλά δεν παύω να το σκέφτομαι..#whereidratherbe #dreamingof

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Σας στέλνω πολλή αγάπη.. Γιατί μόνο αυτό μετράει-οι “στιγμές” ❤️ και επειδή είναι πολύτιμες, ας τις ζήσουμε.. #love #friends #party #fun #????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More