Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Κοτσοβός!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη με γοητευτικό νεαρό και κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο! Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα στον Βοτανικό τον περασμένο Μάρτιο και συνέχισαν πολλές έξοδοι. Πολλοί μπορεί να εξακολουθούσαν να μην τον γνωρίζουν αλλά μετά τον επεισοδιακό καβγά, τον έμαθαν οι πάντες. Ποιος είναι όμως ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας που την έβγαλε εκτός ορίων;

Ονομάζεται Γιώργος Κοτσοβός και είναι 30 χρονών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στον Βόλο και εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Η οικογένειά του μάλιστα ζει εκεί ενώ ο ίδιος στην Αθήνα. Ένας από τους λόγους λένε που ήρθε και ο χωρισμός τους, ήταν ότι περνούσε πολύ χρόνο στο Πόρτο Χέλι.

Η θέα του στο Πόρτο Χέλι

Αγαπά πολύ τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το wakeboard αλλα και τα ταξίδια που συνηθίζει να κάνει με φίλους. Πρόκειται για ένα πολύ κοινωνικό νεαρό που λατρεύει τις εξόδους και την καλή παρέα. Δες κάποιες από τις φωτογραφίες του που έχει εξασφαλίσει το TLIFE.

Από το τελευταίο του ταξίδι στο Άμστερνταμ και μετά τον χωρισμό

Read More

And More