Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε cocktail party στην Πάτρα [pics]

Στην Αχαική πρωτευούσα βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή μία λαμπερή εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα. Με ένα υπέροχο cocktail party η Ένωση Γυναικών Πάτρας και η Πρόεδρος της Άννα Μαρία Ρογδάκη, υποδέχθηκαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και επώνυμους καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο σε ένα μαγευτικό σκηνικό στον εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου “Astir” στην Πάτρα.

Όλοι μαζί έδωσαν το παρόν σε μία λαμπερή εκδήλωση, με σκοπό την ενίσχυση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων. Ειδικά για τη φιλανθρωπική βραδιά ταξίδεψαν στην όμορφη Πάτρα η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί ακόμα προσκεκλημένοι της Ε.ΓΥ.ΠΑ. γεμίζοντας αισιοδοξία τον χώρο και δίνοντας τον καλύτερο ευατό τους για τους σημαντικούς σκοπούς της εκδήλωσης.

Στην εντυπωσιακή βραδιά πραγματοποιήθηκε fashion gala με ρούχα από την Σίσσυ Ροδοπούλου, χτενίσματα από την Κοραλία Συνοδινού και μακιγιάζ από την ομάδα της MAC. Ο καταξιωμένος σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος έκλεισε την εκδήλωση με υπέροχες δημιουργίες “Celebrity Skin”.

Read More

And More