Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδεψε στο Las Vegas και συνάντησε την… Lady Gaga! [pics,vid]

Το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει τελειωμό! Η γνωστή παρουσιάστρια μετά την μικρή της απόδραση στο Λονδίνο, ταξίδεψε ως την Νέα Υόρκη, όπου έζησε μοναδικές στιγμές, παρέα με την Γωγώ Φαρμάκη και τις φίλες της. Η Κωνσταντίνα, μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη αλλά έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, αλλά και στα… ταξίδια!

Έτσι την Παρασκευή, άφησε την χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη και βρέθηκε στο Las Vegas! Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κωνσταντίνα επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες την φετινή χρονιά, καθώς πριν περίπου 2 μήνες ταξίδεψε στο Los Angeles, για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη. Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την επίσης στολισμένη πόλη και τα ατέλειωτα ταξίδια της.
Μάλιστα, σε μία από τις βόλτες της, συνάντησε και την… Lady Gaga, την οποία φυσικά απαθανάτισε! Η διάσημη pop star έδωσε συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο Las Vegas και η Κωνσταντίνα έβαλε δημοσκόπηση στο Instagram για το αν θα πάει να απολαύσει εκείνη ή την Mariah Carey.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Read More

And More