Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To χριστουγεννιάτικο δέντρο και όσα έκανε για να ξεχάσει τον καβγά με τον Κοτσοβό!

Εδώ και μία εβδομάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά δύσκολα. Αν και ήλπιζε να μην κυκλοφορήσουν φωτογραφίες από την ένταση που δημιουργήθηκε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, μεταξύ εκείνης και του πρώην συντρόφου της Γιώργου Κοτσοβού, ατύχησε. Κι έτσι όλοι είδαμε καρε καρέ τον καβγά τους και να του σκίζει την μπλούζα μέσα στο Fantasia Live και την ώρα που εκείνος φλέρταρε με μια 24χρονη φοιτήτρια.

Πολλοί έλεγαν ότι το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε δύσκολα θα έβγαζε εκπομπή αλλά η ίδια το πάλεψε. Με όχι πολύ ανεβασμένη διάθεση και με τους συνεργάτες να προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι αλλά και να τους ξεφεύγουν σπόντες για το μέλλον της εκπομπής, τα κατάφεραν.

Όσο για το πώς προσπάθησε η Κωνσταντίνα να ξεχαστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο κι εκτός δουλειάς; Για αρχή στόλισε μαζί με τους φίλους της, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, που έχει ύψος, όπως αποκάλυψε η ίδια, 2 μέτρα και 45 εκατοστά! Η παρουσιάστρια του Alpha ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στα Instagram stories της και μας έδειξε ότι επέλεξε χρυσά στολίδα και λουλούδια που είναι τάση φέτος στον στολισμό.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Κυριακής ήταν η Μαρία Κορινθίου


Μέσα σε όλα, το βράδυ του Σαββάτου, επιστρέφοντας στο σπίτι της στα νότια προάστια, έκανε μια στάση και σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής που φημίζεται για το προφιτερόλ του και ναι… το έκανε! Αγόρασε ένα στο μικρό μέγεθος και το έφαγε μόνη της, κοιτάζοντας τα φωτάκια του δέντρου ν’ αναβοσβήνουν.

Και οι πιο βραδινές φωτογραφίες

Read More

And More