Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.12.2015 | 15:30

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Εθελοντής δότης μυελού των οστών έγινε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ και για λογαριασμό του Κέντρο και του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας έδωσε το δικό του μήνυμα αγάπης.
 
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα παιδιά που νοσούν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες καθώς και πρέσβης του Προγράμματος “Αστέρι της Ευχής” του Make-A-Wish /Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στα πρότυπα διαγνωστικά Κεντρικά Εργαστήρια της Κλινικής ΡΕΑ, όπου έγινε η δειγματοληψία από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Κουράκου Ευγενία. Ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ, κύριος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος συνεχάρη προσωπικά τον τραγουδιστή, για την πράξη αγάπης αλλά και για όλη την εθελοντική δράση ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά!

 
Το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί από την άνοιξη του 2014, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ - ΕΛΠΙΔΑΣ και γενικότερα της αύξησης των εθελοντών δοτών στη χώρα μας. Για να γίνετε εθελοντές δότες αρκεί να είστε μεταξύ 18 - 45 ετών, πρόθυμοι να βοηθήσετε οποιονδήποτε στον πλανήτη σας έχει ανάγκη. Η διαδικασία της δειγματοληψίας είναι απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη.

 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται, χωρίς ραντεβού, στο Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών - Τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων της Κλινικής ΡΕΑ.

 
Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης! Δώσε ΕΛΠΙΔΑ! Δώσε ΖΩΗ! Και μην ξεχνάς... ίσως είσαι απλά ένα άτομο σ’ αυτόν τον κόσμο, όμως για κάποιον μπορείς να γίνεις ολόκληρος ο κόσμος του!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:45

Top 10