Κωνσταντίνος Αργυρός: Γιορτή και γενέθλια μαζί στη σκηνή! Φωτογραφίες και video

Διπλή γιορτή το βράδυ του Σαββάτου για τον Κωνσταντίνο Αργυρόπου και φέτος… τα κατάφερε και κλέβει τις εντυπώσεις στο Fantasia. Ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε τη γιορτή και μαζί και τα γενέθλιά του και συγκινήθηκε με την έκπληξη που τον περίμενε on stage.

Από το πρωί δεν σταμάτησε να δέχεται τις ευχές των φίλων, των θαυμαστών και των αγαπημένων προσώπων, αλλά σίγουρα δεν ήξερε τι τον περίμενε στην πίστα… Μια έκπληξη από τους συνεργάτες που εμφανίστηκαν μαζί του κρατώντας μια τούρτα και τραγουδώντας του το… “Happy Birthday”!

H Ελένη Φουρέιρα με την Φανή Δρακοπούλου και τους Πέτρο Ιακωβίδη, Βαλένθια Διγενή, Αλέξανδρο Μίρτο και Βίκυ Καρνέζη, ανέβηκαν στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε και κρατώντας μια τούρτα σε σχήμα βινυλίου που έγραφε “Όσα νιώθω” (είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του), άρχισαν να εύχονται για τα γενέθλιά του. “Έγινα 30!”, είπε ο Κωνσταντίνος μόλις είδε την τούρτα – υπερπαραγωγή.

“Αυτές οι εκπλήξεις είναι πολύ όμορφες και σας ευχαριστώ πολύ που στα τριάντα μου είστε όλοι εδώ”, είπε συγκινημένος ο Κωνσταντίνος και τους αφιέρωσε το τραγούδι του “Τα Κατάφερες”…

Read More

And More