Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του!

Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα βρεθεί σε μια σημαντική εκδήλωση και θα γίνει πρεσβευτής της Ελλάδος στην Ρωσία. Δέχτηκε αμέσως την πρόταση και απάντησε αμέσως θετικά παρά το βαρύ πρόγραμμά του με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα είναι και ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Μελίνα Ασλάνίδου.

Ο Κωνσταντίνος με το ήθος του, και το ταλέντο του επιλέχθηκε να είναι στους καλλιτέχνες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους μια τέτοια εκδήλωση και μάλιστα στο Κρεμλίνο. Η εκδήλωση κύρους πραγματοποιείται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γενικός χορηγός της εκδήλωσης, η οποία αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπρά γεγονότα του αφιερωματικού έτους, είναι το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη».
Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας, θα εμφανιστούν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική πολυμορφία των δύο χωρών. Επικεφαλής της εκδήλωσης είναι ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00, με την Ανδρική Χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας με το «Παλαιό ρωσικό άσμα» και την πολύ γνωστή Βυζαντινή Χορωδία «Thessalonikeis Umnodei» με τον μαέστρο Ιωάννη Λιάκο.
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος το Ακαδημαϊκό Χορευτικό Συγκρότημα «Ιγκόρ Μοϊσέγεβ», με το πρώτο επαγγελματικό χορευτικό συγκρότημα, που ασχολείται με την καλλιτεχνική ερμηνεία και προώθηση του φολκλορικού χορού των λαών του κόσμου, καθώς και οι κορυφαίοι Πόντιοι λυράρηδες, αδερφοί Τσαχουρίδη με τη συνοδεία λαϊκού συγκροτήματος ποντιακών χορών. Αμέσως μετά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες θα υπάρχει δείπνο με τοπικές αρχές, μέρη της κυβέρνησης στην Μόσχα και δε αποκλείεται να παραβρεθεί και ο πρόεδρος Πούτιν

Read More

And More