Κοσμικός γάμος στην Πάτμο για την ξαδέλφη της Δανάης Στράτου!

Πλάι στο κύμα παντρεύτηκαν ο Μιχάλης Περατικός και η δεύτερη ξαδέλφη της Δανάης Στράτου, Αλεξάνδρα. Ο πολυαναμενόμενος γάμος του κοσμικού ζευγαριού έγινε στην Πάτμο και το “παρών” έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Ο γαμπρός είναι γιος του Κωστή Περατικού, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη, και της Λίας Ρακά – Περατικού… και εγγονός του Μιχαήλ Περατικού, ενός εφοπλιστή με σημαντικό ρόλο στη ναυτιλιακή και την οικονομική ζωή της χώρας. Η νύφη επίσης έχει μεγάλη ιστορία πίσω της. Εγγονή του Χριστόφορου Στράτου -της θρυλικής βιομηχανίας Πειραϊκή – Πατραϊκή- που ήταν προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι κόρη του Αλέξη Στράτου και ανιψιά της Βαρβάρας Βερνίκου-Στράτου και δεύτερη ξαδέλφη της Δανάης Στράτου, συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο γάμος έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Σώστη και μετά το μυστήριο, το ζευγάρι μεταφέρθηκε με φουσκωτό στην άλλη πλευρά του νησιού, όπου έγινε και το γαμήλιο γλέντι με δεκάδες βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό.


(Φωτογραφία: Espresso)

Read More

And More