Κώστα Σόμμερ: “Η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται!”

Μια δήλωση που σίγουρα θα προκαλέσει έκανε ο Κώστας Σόμμερ. Σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ!” και τον Πάνο Γιαννακόπουλο, ο γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει στην ταινία “Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός”, αποκάλυψε “Η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται!”
“Θεωρώ ότι ο άντρας πρέπει να προστατεύει τη γυναίκα του. Οι περισσότεροι το παίζουν τιγράκια, ενώ είναι γατάκια. Η φύση της γυναίκας είναι να υποτάσσεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άντρες είμαστε κάτι παραπάνω”, εξήγησε μιλώντας για το… “αδύναμο” φύλο!
Όσον αφορά τις σχέσεις του και τον έρωτα ο Κώστας Σόμμερ αποκαλύπτει: “Το σεξ και η χημεία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση, το σημαντικότερο”.

Ο έρωτας έγινε ευκολότερος από τότε που απέκτησε προβολή;
“Όχι, γιατί αμέσως ανέβηκα κατηγορία . Από εκεί που έπαιζα μπάλα στα α’ τοπικό, άρχισα να παίζω στην α’ εθνική”.
Ο ίδιος πάντως, στα 40 χρόνια του εξομολογείται πως δεν έχει απωθημένα, ενώ μιλά και για τα χρήματα που έχασε μέσα από λάθος επαγγελματικές επιλογές: “Είχα την τύχη να βγάλω πολλά λεφτά. Όπως είχα και την ατυχία – ή μάλλον την τύχη- να χάσω και πολλά και να ξαναρχίσω τη ζωή μου από το μηδέν”.
Τέλος, για τις αλλαγές της ζωής του παραδέχτηκε: “Μου αρέσει να περνάω καλά. Από ένα σημείο και μετά όμως, δεν περνούσα και τόσο καλά κάθε φορά που ξενυχτούσα. Άρχισαν άλλα πράγματα να με κάνουν χαρούμενο. Τώρα πια, με ικανοποιεί περισσότερο να ξυπνάω το πρωί. Να περπατάω, να πηγαίνω στην παραλία να κάνω jogging ή βόλτα στο βουνό”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More