Κώστας Ευριπιώτης: Ξανά μαζί με τον πρώτο του έρωτα! Σπάνια κοινή τους εμφάνιση [pics]

Κάποιες αγάπες μένουν στον χρόνο αναλλοίωτες! Έναν τέτοιον έρωτα ζει και ο Κώστας Ευριπιώτης, στο πλευρό της συντρόφου του, Λίλιαν Μπότση. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιο διάστημα, αλλά η ιστορία αγάπης του κρατάει χρόνια. Ο αγαπημένος ηθοποιός και η δασκάλα χορού συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η Λίλιαν δίδασκε κλασσικό μπαλέτο και κινησιολογία, στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και ο Κώστας πήγε εκεί για να σπουδάζει ηθοποιία.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το ζευγάρι ήταν αχώριστο. Όμως, όσο πέρναγε ο καιρός, ο καθένας άνοιγε τα “φτερά” του επαγγελματικά, με τον Κώστα Ευριπιώτη να παίζει σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ η Λίλιαν Μπότση έπαιρνε μέρος σε σημαντικές παραστάσεις, ως χορεύτρια. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να λήξει την σχέση του και με τα χρόνια να περνούν γνώρισαν νέους συντρόφους, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια.
Βέβαια, ο Κώστας και η Λίλιαν πάντα κρατούσαν επαφή και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, δεν σταμάτησαν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και επικοινωνούσαν αρκετά συχνά για να λένε τα νέα τους. Έτσι, όταν και οι δύο πήραν διαζύγιο, οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και τώρα είναι και πάλι μαζί! Η ζωή τους έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία και τώρα είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.
Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός της Real Life τους απαθανάτισε στο bar – restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας, όπου έπιναν το ποτό τους. Το ζευγάρι απολάμβανε ο ένας τον άλλον και ήταν αφοσιωμένο στην συζήτησή του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More