Κώστας Κρομμύδας: Επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι! [pics]

Στη θεατρική σκηνή με ένα ρόλο έκπληξη επιστρέφει ο Κώστας Κρομμύδας. Μετά τις συγγραφικές επιτυχίες και το τελευταίο του βιβλίο “Φως μέσα στη θύελλα” από τις εκδόσεις Διόπτρα που αγάπησε ο κόσμος και το φανατικό αναγνωστικό κοινό του, ο Κώστας Κρομμύδας ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα στο θέατρο Ριάλτο στην παράσταση «Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του …», των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας θα πρωταγωνιστεί με την Φιλίππα Ταμπάρη, στην παράσταση που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους του Αλέξανδρου Ρήγα και Εβελίνας Παπούλια και αναλαμβάνει για πρώτη φορά το ρόλο σκηνοθέτη σε θεατρική παράσταση. Όπως καταλαβαίνεις το στοίχημα του είναι διπλό και οι πρόβες στο θέατρο για τη πρεμιέρα στις 20 Νοέμβρη, πυρετώδεις!

Λίγα λόγια για το έργο:

Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις ή μένουν παγερά αδιάφορες αφήνοντας σε στην τύχη σου; Το ”Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του” είναι μια κωμωδία που μαζί της γελάς, αναρωτιέσαι, ερωτεύεσαι, ελπίζεις….

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ , ΦΙΛΙΠΠΑ ΤΑΜΠΑΡΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΚΛΕΩΝ ΦΥΣΕΚΗΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΒΑΝΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Read More

And More