Κώστας Κρομμύδας: Οι διάσημοι φίλοι του στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου! [pics]

Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα μόλις κυκλοφόρησε και η πρώτη μεγάλη παρουσίαση για το “Φως μέσα στη θύελλα” έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο BΟΟΚS PLUS Art & Coffee, στην καρδιά της Αθήνας, παρουσία όλων των αγαπημένων του προσώπων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική και τραγούδι και μας ταξίδεψε ως τη “φανταστική” Αθώρα (νησί επινόησης του συγγραφέα)…

Μέσα στο ατμοσφαιρικό σκηνικό που δημιουργήθηκε ακούσαμε τα πρώτα λόγια για το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, από δυο καλούς φίλους του, τον Άλκη Κούρκουλο και την Ζέτα Δούκα. Ο πρώτος ενθουσιάστηκε με τη νέα συγγραφική προσπάθεια του Κώστα και του ζήτησε να επιστρέψει άμεσα και στην υποκριτική, μιας και του έχει λείψει, ενώ η Ζέτα Δούκα (φανατική θαυμάστρια των βιβλίων του Κώστα) δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που η πρωταγωνίστρια του βιβλίου είναι μια γυναίκα… η Φωτεινή!

Άλκης Κούρκουλος, Ζέτα Δούκα

Λίγο αργότερα το λόγο πήρε και ο συγγραφέας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους φίλους του και τον κόσμο που βρέθηκαν στην παρουσίαση και δεν έμειναν σπίτι να δουν Survivor, μίλησε για το νέο του βιβλίο, αποκαλύπτοντας πως γι’ αυτόν ήταν στοίχημα το να μπει στο μυαλό μιας γυναίκας και να γράψει το μυθιστόρημά του, με βάση το γυναικείο τρόπο σκέψης.

Κοντά του, μάλιστα, στην παρουσίαση βρέθηκαν και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στην πρώτη γραμμή ήταν η σύζυγός του και συγγραφέας μαρίνα Γιώτη με την κόρη τους Βαΐα, η αδελφή του Ρόρι, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα! Ακόμη το “παρών” έδωσαν η Νατάσα Ράγιου, ο Χρήστος Σπανός, η Εστέρ Μαστρογιάννη με τον σύζυγο και την κόρη τους, η Λένα Μαντά, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί ακόμη.

Κώστας Κρομμύδας με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη και την κόρη τους Βαΐα

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Φως μέσα στη θύελλα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα:

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος. Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.

Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;

Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο “Φως μέσα στη θύελλα”.

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Κρομμύδας

Άλκης Κούρκουλος

Ζέτα Δούκα

Νατάσα Ράγιου, Κώστας Κρομμύδας, Ζέτα Δούκα

Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας

Κώστας Κρομμύδας, Ζέτα Δούκα, Άλκης Κούρκουλος, Μαρίνα Γιώτη

Βιργινία Ταμπαροπούλου, Λευτέρης Γιοβανίδης

Πάνος Γκόγκος, Εστέρ Μαστρογιάννη

Σπύρος Μπιμπίλας, Λευτέρης Γιοβανίδης, Χρήστος Σπανός

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More