Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Τα πρώτα λόγια μετά το γάμο τους στο Καρπενήσι!

Το πρώτο μήνυμά τους στα social media μετά το γάμο τους στο Καρπενήσι έστειλαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Και μπορεί ο γάμος τους να πέρασε από σαράντα κύματα, οι δυο τους όμως είναι τώρα έτοιμοι να υποδεχτούν με χαρά το πρώτο τους παιδί.

«Ένα βουνό «ευχαριστώ» για ένα βουνό ευχές!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάνης προσθέτοντας την σύζυγο του Σία Κοσιώνη στη δημοσίευση, την οποία συνόδευε μια φωτογραφία από το Καρπενήσι.Βλέπεις οι ευχές των φίλων και των συνεργατών του δεν σταμάτησαν από το απόγευμα του Σαββάτου και ο γνωστός πολιτικός έσπευσε να τους ευχαριστήσει όλους για τα καλά τους λογια.

Ο γάμος του ζευγαριού αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στη σαντορίνη, αλλά αναβλήθηκε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν ήσυχα και αθόρυβαστο Καρπενήσι παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

Read More

And More