Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.11.2016 | 12:58

Κώστας Πλεύρης: “Ο γιος μου θα τα καταφέρει”

Κώστας Πλεύρης: “Ο γιος μου θα τα καταφέρει”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η κατάσταση υγείας του Θάνου Πλεύρη είναι σταθερή αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη. Οι γιατροί δεν δίνουν περαιτέρω πληροφορίες εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με δεδομένο πως η βεβαρημένη κατάσταση του δεν παρουσιάζει επιδείνωση, αλλά παραμένει σταθερή , αρχίζει να διαφαίνεται μια “χαραμάδα” αισιοδοξίας για την έκβαση αυτής της δύσκολης μάχης που δίνει ο πρώην βουλευτής.

Ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας Κώστας Πλεύρης, πατέρας του Θάνου Πλεύρη, δήλωσε, σε επικοινωνία που είχε με το ένθετο Secret, αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του. “Είμαστε όλοι αισιόδοξοι για τον Θάνο. Είναι μαχητής και θα νικήσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Δυστυχώς είναι ακόμα διασωληνωμένος δτη Μονάδα Εβτατικής Θεραπείας και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νεότερα. Σλυμφωνα εμ τα λεγόμενα των γιατρών, είναι δυνατός οργανισμός και αντιδρά θετικά, πράγματα που δίνει ελπίδες για βελτίωση της κατάστασης του. Αναμένουμε.”

Σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν θα υπήρξε ιατρικό λάθος κατά το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Πλεύρης είπε πως το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά ο Θάνος και όλα τα εξεταστούν στην πορεία.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10