Κώστας Σπυρόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Πέρασαν το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες!

Για ακόμη μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε το Spetses Mini Marathon, ένας θεσμός που κάνει το όμορφο νησί να πλημμυρίζει από σπουδαίους αθλητές, αλλά και από κόσμο που θέλει να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία συμμετέχοντας στους αγώνες κολύμβησης, δρόμου και sup. Mικροί και μεγάλοι γίνονται ένα και χαίρονται το μεγαλείο του αθλητισμού, πλάι στη θάλασσα των Σπετσών.

Για την όμορφη διοργάνωση, βρέθηκαν στο νησί μεταξύ πολλών διασήμων, η Χριστίνα Πολίτη και ο σύντροφός της Κώστας Σπυρόπουλος. Οι δυο τους μπορεί να μην έτρεξαν αλλά απόλαυσαν τον καλό καιρό, τους αγώνες και τις βόλτες στο νησί. Μάλιστα η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να κάνει το μανικιούρ της στο νησί, ενώ διασκέδασε και με τη διοργανώτρια Μαρίνα Κουταρέλη.

Δες τις φωτογραφίες

Gorgeous Spetses #cosmopoliti #ilovespetses #greekcat #spetsesminimarathon2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti) στις

Bye Spetses #cosmopoliti #ilovespetses #spetses #spetsesminimarathon #smm2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti) στις

Άλολο…άλολο..!!! Έτσι,έλεγα το άλογο,όταν ήμουν μικρός..! Εκείνα τα καλοκαίρια…στον Αστακό…το άλογο “ήταν” άλολο…..μετά,περνώντας τα χρόνια..έγινε άλογο και αργότερα “παράλογο”…άρχισε να παίρνει την μορφή της “ιδέας”…της ανεξαρτησίας..! Άρχισε να γίνεται η “Ντόλλυ” μου, κι εγώ ο Λούκυ Λουκ…ο μοναχικός και μόνος κάου μπόυ..!!! ( Με την καλή έννοια). Ήταν το παράλογο κ(άτι) μου! Εδώ… με τον “Ζυμαρούλη” των Σπετσών…”αλολάρα”…ντέιιιιιιιι…happy day! #spetsesminimarathon #SMM2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Σπυρόπουλος (@kostasspyropoulosreal) στις

Read More

And More