Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Έφθασε η μεγάλη μέρα! Σήμερα ανεβαίνουν τα σκαλιά του Δημαρχείου

Σήμερα γάμος γίνεται… Ο Κώστας Βουτσάς θα ανέβει τα σκαλιά του… Δημαρχείου Αθηνών με την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού. Το ζευγάρι που σε λίγους μήνες περιμένει τον πρώτο του γιο (η Αλίκη είναι πια στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της) αποφάσισε να ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου, κάνοντας πολιτικό γάμο, όμως – μιας και ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός έχει ήδη κάνει τρεις θρησκευτικούς.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες. Η νύφη θα φορέσει μια δημιουργία του οίκου Valtadoros, ενώ το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε με τον hairstylist της για να ανανεώσει λίγο το λουκ της (δες εδώ). Η ίδια μάλιστα είναι πολύ ενθουσιασμένη για το γάμο και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE είχε αποκαλύψει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο, αλλά στην ουσία ξέρω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί ήδη εδώ και δύομιση χρόνια ζούμε σαν παντρεμένοι. Πρακτικά δεν θα αλλάξει κάτι, απλά ο γάμος επισφραγίζει μια σχέση που μέχρι τώρα είναι πετυχημένη. Συζούσαμε από την αρχή της σχέσης μας…»

Η τελετή θα γίνει στο Δημαρχείο Αθηνών, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Κοντά στο ζευγάρι θα είναι μερικοί καλοί τους φίλοι, ενώ μάρτυρες – κουμπάρες στο γάμο θα είναι οι: Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Ντούμα.

Σε συνέντευξή τους στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live, ο 85χρονος Κώστας Βουτσάς και η 39χρονη Αλίκη Κατσαβού είχαν μιλήσει και για τον ερχομό του γιου τους που θα πάρει το όνομα Φοίβος.

Read More

And More